• PAGINI WEB - WEB DESIGN
  aiFIX ofera o gama variata de Servicii Web
 • PAGINI WEB - WEB DESIGN
  Magazin Virtual
 • PAGINI WEB - WEB DESIGN
  Pagina Web Dinamica

WEB DESIGN

aiFIX ofera o gama variata de Servicii Web, de la Pagini Statice pana la WEB Design Corporate, Magazine Virtuale, Newsletter, SEO, Blog, Forum, Portaluri sau Site-uri FLASH. Scopul nostru este de a crea un desing unic si modern, dar intotdeauna in conformitate cu nevoile si dorintele clientului.

 • Pagina Web Statica O pagina statica este cel mai simplu mod prin care puteti avea o prezentare a companiei sau a produselor dumneavoatra pe web. Bazata pe un design unic aceasta este realizata in HTML si poate avea in componenta texte, imagini si animatii flash. Paginile statice sunt recomandate companiilor care nu au de facut modificari foarte dese. Pentru cei care doresc sa aiba o pagina web cu un buget minim aceasta este optiunea ideala.
 • Pagina Web Dinamica Acest tip de pagina web se caracterizeaza prin: design web unic, numar nelimitat de pagini, baze de date MySql, animatii flash complexe, applet-uri java. In general acest gen de pagina se realizeaza in .NET + Sql si da posibilitatea clientului de a modifica pagina zilnic dintr-o interfata foarte prietenoasa fara a fi nevoie de cunostinte de programare. In cazul in care va doriti o pagina web mai complexa si un web design mai deosebit aceasta este optiunea de care aveti nevoie.
 •  Magazin Virtual Daca doriti sa va comercializati produsele pe Internet atunci aveti nevoie in mod sigur de un magazin virtual. Acest tip de pagina web se caracterizeaza prin: design unic, numar nelimitat de pagini, baze de date Sql, sistem de plati online, animatii flash complexe, applet-uri java. Interfata de administrare asigura un mod simplu de adaugare a produselor si a tuturor casetelor existente in pagina web. Realizam magazine virtuale bazate atat pe scripturi cunoscute (osCommerce) cat si solutii complet noi personalizate conform cu preferintele clientilor.
 • Newsletter De multe ori sunteti in situatia de a trimite unNewsletter clientilor si de fiecare data aveti probleme cu e-mailul. De accea aveti nevoie de o pagina web din care sa puteti administra toate adresele de mail si de unde sa puteti trimite newsletter intr-un mod mult mai simplu.
 • Pagina Web Flash Daca va doriti o pagina web animata, sunete si efecte vizule care sa iasa din tiparul paginilor clasice atunci aveti nevoie de un Web Design Flash. Aceste pagini au avantajul unui design care poate sa nu respecte nici o regula: elementele grafice se pot anima oriunde in pagina, se pot asigna sunete pe botoane si multe alte functionalitati. Dezavantajul pentru o pagina realizata in Flash il constituie neindexarea acestora de catre motoarele de cautare ceea ce inseamna ca nu va putea fi gasita in Google dupa cuvinte cheie.
 • Redesign Pagina Web Acesta categorie se adreseaza posesorilor de pagina web care vor sa aduca o schimbare in designului actual. Practic vom pastra continutul actual al paginii si vom modifica toate elementele grafice ale acesteia pentru a o aduce la un design web cat mai atragator.
 • Administrare Pagina Web Acest serviciu se adreseaza companiilor care au nevoie de modificari zilnice, saptamanale sau lunare asupra paginii web si nu au timp sau cunostinte necesare sa se ocupe de aceste modificari. Echipa noastra face toate modificarile necesare conform cu necesitatile clientului..
 • Optimizare Pagina Web pentru motoare de cautare Vom crea o campanie de Optimizare SEO in functie de necesitatile paginii web. Campania va fi creata si gestionata in totalitate de echipa aiFIX.

Pentru o cotatie de pret va rugam sa contactati un reprezentant aiFIX. Este necesara stabilirea unei intalniri pentru a putea intelege nevoile dumneavoastra. Ne puteti conatacta aici.