• DESIGN SIGLA
  aiFIX va poate oferi un logo personalizat eficient. Vom incerca sa obtinem o imagine de ansamblu a companiei dumneavoastra
 • DESIGN SIGLA
  Vom face cercetari pe tema culorilor si fonturilor care pot fi legate de domeniul dumneavoastra de activitate
 • DESIGN SIGLA
  Pe baza cercetarilor noastre si a dorintelor dumneavoatra va vom prezenta un set de template-uri

 
 

Pe o piata extrem de competitiva Logo-ul Companiei este o modalitate cheie pentru stabilirea Brand-ului. aiFIX ofera servicii de logo design tuturor companiilor care doresc un logo cu un design original si inovator. Logo pentru compania ta Un logo bine gandit si creat va va ajuta nu numai sa fiti recunoscut, dar si rememorat. aiFIX va poate oferi un logo personalizat eficient,care sa reprezinte cu exactitate firma si afacerea dumneavoastra.Procesul de creare logo Pentru a ne asigura ca vom obtine cel mai bun rezultat posibil pentru compania ta procesul de proiectare a logoului se va desfasura pe mai multe etape:

 • Etapa 1: Vom incerca sa obtinem o imagine de ansamblu a companiei dumneavoastra . Vom discuta obiectivele, concurentii si preferintele dumneavoastra.
 • Etapa 2: Vom face cercetari pe tema culorilor si fonturilor care pot fi legate de domeniul dumneavoastra de activitate.
 • Etapa 3: Pe baza cercetarilor noastre si a dorintelor dumneavoatra va vom prezenta un set de template-uri. Pe baza template-ului ales de dumneavoastra vom incepe sa construim logo-ul.
 • Etapa 4: Se prezinta varianta finala

Refacere LOGO 
Acest serviciu se adreseaza companiilor care au la activ un logo, dar care vor schimbarea partiala sau reimprospatarea acestuia pastrand anumite elemente.

Pentru o cotatie de pret sau mai multe informatii legate de design logo va rugam sa ne contactati telefonic sau completand formularul din pagina contact.